Twin Spin

twin-spin-logo.jpg
 

"Twin Spin"

 

Den första funktionen man märker i detta spel är de starka ljusen och den färggranna grafiken. Man kan verkligen säga att de har skapat en spelautomat som får det att kännas som att man är på ett riktigt casino. Det finns över 243 sätt att vinna på denna spelautomat – låter bra, nu spelar vi!

Kontrollera dina snurr

Liknande många andra spelautomater kan du kontrollera hur mycket varje snurr är värt. För de som är riktigt modiga går det att satsa så mycket som 125 euro per snurr. Självklart kan man satsa mindre än så man vill. Om man är riktigt försiktig kan man satsa 25 cents per snurr. Som sagt har du fullständig kontroll över hur mycket du vill riskera.

Hur det fungerar

Vinsttabellen finns inte på skärmen direkt utan du behöver klicka ’i’-knappen som finns precis under ditt bet. När du gjort det kan du se hur mycket varje snurr kan vara värt och vad som gäller för att vinna. Detta kunde göras lite mer tydligt så att man lite lättare kan se villkoren, men det är ett mindre problem. Spänningen i spelet kommer framförallt från tvillingsnurr-konceptet. Varje snurr börjar med identiska tvillinghjul vilka kan expandera till att bli tre, fyra och till och med fem för varje snurr. Ju mer som händer, ju större chans är det att du hittar ett av de 243 sätten som det går att vinna på.

Bonusar

Du vinner genom att få matchande kombinationer från vänster till höger på hjulen och det är också i det spänningen ligger, när du ser om du har vunnit. En annan funktion är Wild-symbolerna som kan komma i spel. De tar över från andra symboler och kan ge dig extra mynt till dina vinster. En annan positiv sak med detta spel är hur snabbt du kan spela. Du kan snurra på utan problem och till och med använda autospelfunktionen. Den frågar dig hur många rundor du vill spela och när du valt antalet snurr så kan du luta dig tillbaka och slappna av medan du kollar på medan snurren snurrar på av sig själva. Detta kan vara ett utmärkt sätt att slappna av och njuta av spelet medan du slipper ställa in varje snurr. Du har full kontroll över ditt spelande.

Slutsats

Detta är en fantastisk spelautomat på många sätt. Färgerna, ljusen och designen gör spelet väldigt lockande och får dig att känna den där Vegas-känslan framför din dator. Kombinera detta med alla vinstchanser så är det inte svårt att förstå varför just denna spelautomat är så populär.