Subtopia

rvfgdgai.jpeg
 

"Subtopia"

 

När det kommer till spelautomater online finns det mängder med alternativ. Från spelautomater med TV-serieteman till sportteman verkar det som att allt möjligt finns tillgängligt, och det finns nu en ny spelautomat som vill brottas med de andra om din uppmärksamhet. Denna spelautomat kombinerar allt det viktigaste: bra grafik, design och spelglädje med stora jackpottar. Subtopia är ett undervattensäventyr som ger spelare chansen att vinna riktigt stora priser samt möjligheten att multiplicera alla vinster upp till fem gånger. De stora pengarna som finns här kombinerat med enkel design och fantastiska funktioner gör detta till ett måstespel för spelare, trots de många alternativen som finns där ute.

Hur du spelar

Självklart har du full kontroll över hur mycket du vill satsa och hur du bettar. Det finns upp till tjugo betlines tillgängliga, och du kan ändra hur mycket du vill satsa för att passa dina behov. Oavsett om du vill sitta i flera timmar med spelet och hålla satsningarna låga eller om du vill satsa allt på en gång så är det helt upp till dig! Som nämnts finns det fem hjul, vilket ger dig många chanser att hitta rätt kombinationer. Vinsttabellen är enkel att se på skärmen och bör läsas av spelaren innan den börjar spela. Genom att läsa den får man reda på alla viktiga faktorer och hur man kan få till rätt snurr. Precis som på de flesta spelautomaterna gäller det att få tre av samma karaktär eller bokstav för att vinna. När det kommer till Subtopia finns det dock ett par extra fördelar.

Bonusar

Dessa kommer i form av gratissnurr som är enkla att generera så fort du börjat spela, och det är detta som gör spelet så lockande. Tre scatter-symboler på skärmen ger dig gratissnurr och så fort du har aktiverat dem har du inget att förlora. En annan bra funktion i detta spel är multiplikatormätaren som hela tiden finns närvarande när du spelar och som slumpmässigt kan öka vinsterna från ett snurr från 2x till hela 5x. Denna multiplikator finns till och med aktiv under gratissnurren, vilket innebär att du aldrig är långt borta från att ha turen på din sida när du snurrar på hjulen.

Grafik

Om vinstmöjligheterna på denna spelautomat inte var nog så bör designen och grafiken locka till sig de allra flesta spelarna. Det är enkelt att navigera runt och reglerna och villkoren visas tydligt för spelaren. Viktigast är att det är enkelt att spela, vilket innebär att det inte dyker upp några problem när du sätter dig ner för att njuta av lite spelande. Dessutom är den högkvalitativa grafiken ett nöje för ögat med sitt undervattenstema där de olika karaktärerna gör de visuella aspekterna av denna spelautomat lite extra lockande.

Slutsats

Denna spelautomat är enkel att använda och ett perfekt sätt att slappna av. Detta i kombination med chansen för mängder av gratissnurr och möjligheterna att justera insatserna på varje snurr gör Subtopia till en spelautomat som du definitivt bör kolla in.