Simsalabim

simsalabimlogo.png
 

"Simsalabim"

 

Simsalabim är ett fantastiskt spel för spelautomatfans. Spelautomaten är inspirerad av trollerikonster – här finns magiska hattar, skattkistor och kortlekar som får dig att tänka på magi och definitivt håller intresset uppe redan innan det roliga börjar. Förutom normala vinster finns här också bonusfunktioner och gratissnurr, vilket ger dig bästa möjliga chans att vinna stort.

Bonusar

Det som sticker ut med med detta spel är faktumet att du kan vinna upp till 200x ditt originalbet om du får tillräckligt med scatter-symboler på ditt snurr! För att vinna detta krävs det fem scatter-symboler. Om du får två scatter-symboler så blir ditt bet värt det dubbla. Dessutom ger scatter-symbolerna dig chansen att vinna gratissnurr, vilket uppenbarligen är bra för spelaren. Förutom de normala symbolerna finns det också wild-symboler som ger dig chansen att verkligen vinna stort. Det finns också en bonusfunktion! Tre eller fler bonussymboler triggar automatiskt igång bonusspelet, vilket ger ännu mer spelglädje i form av magiska hattar. Här klickar du på hattarna och får det som finns inuti hatten. Bonusspelet avslutar när du klickar på en hatt som inte har något i sig. Detta bonusspel kan till och med aktiveras under dina gratissnurr, vilket innebär att du aldrig är långt borta från att öka på dina vinster.

Hur du spelar

Det är redan klart och tydligt varför Simsalabin är lockande för spelare: det ger många chanser att vinna från gratissnurr och bonusar. Förutom det faktiska spelandet så är allting enkelt att navigera och kontrollera. Vinsttabellen är lätt att hitta och visar tydligt allt som gäller för att vinna. Detta gör att du alltid vet vad som gäller när du snurrar på hjulen. Du kan också kontrollera hur mycket du satsar varje gång du snurrar, vilket gör att du inte behöver ta några onödiga risker om du inte vill. Du kan också välja autospelfunktionen, vilket gör att du kan ställa in hur mycket du vill satsa och sen bokstavligt talat luta dig tillbaka och slappna av medan spelet snurrar på. Om du vill kan du såklart stoppa spelet, men det är ett lysande exempel på mängden kontroll du har i spelet.

Slutsats

Simsalabin kommer kännas som äkta magi för många spelare. Antalet fördelar som spelarna får är anmärkningsvärda. Här får du bonusspel, chansen att vinna upp till 200x din insats, gratissnurr med mera. Kombinera detta med en lättanvänd spelautomat och grafik och design som skapar ett utmärkt magiskt tema så är det enkelt att förstå varför så många väljer just denna spelautomat.