Zombies

unnamed.png
 

"Zombies! Spring!"

 

Detta är spännande, dödligt spännande – Här är spelautomaten Zombie!

Som du förvänta dig av titeln inkorporerar spelautomaten Zombies blodiga bilder, vilka gör denna spelautomat till det den är. Den har 20 vinstlinjer, tre rader och fem separata hjul. Vinsttabellen är enkel att hitta och ger dig alla detaljer innan du börjar spela, exempelvis vad varje symbol är värd och hur du kan dra nytta av bonusspelen.

Utöver detta finns det en autospelfunktion som gör att spelaren kan luta sig tillbaka, slappna av och titta på medan spelet snurrar på. Spelaren kan justera och ändra värdet på varje bet när den vill, innan varje snurr, med hjälp av knapparna bredvid snurrknappen.

Bonusar & gratissnurr

En annan bra sak med denna spelautomat är hur du kan plocka upp bonusar och gratisbets. Tre scatter-symboler aktiverar fem gratisbets för spelaren och under gratissnurren kan du multiplicera dina vinster upp till tio gånger originalsumman! Dina vinstchanser ökar via ‘Wild’-symbolerna som dyker upp och en ‘Stacked Wild’ skapar också en vinnande betlinje. I jämförelse med andra spelautomater så finns det dock lite mer att önska vad häller bonusar och gratissnurr.

Grafik & ljud

Grafiken och ljudet är det som sticker ut i detta spel. Med hjärnor, ögon, yxor och basebollträn som symboler är det inget tvivel om att du spelar ett läskigt spel, och bilderna fångar verkligen ens intresse och passar temat perfekt. De är extremt märkbara och för fans som spelar spelet kommer de vara en stor positiv del i spelet. När du kombinerar detta med ljuden som skapar en ryslig känsla så är det inget tvivel om vad det är för typ av spel du spelar.

Slutsats

Zombies är en bra spelautomat som följer temat perfekt. Det bästa med spelet är onekligen grafiken och ljudet, vilka båda två gör att denna spelautomat sticker ut en aning från vissa konkurrenter.

När man jämför med alternativen som det går att välja på så kan det dock vara så att man känner att gratisbetsen och bonusarna är aningen begränsade i Zombies. De har några bra funktioner, men inte riktigt den mängd bonusar som dess rivaler.

Oavsett vilket är detta en spelautomat som man kan ha roligt med, framförallt om man gillar det skrämmande Zombie-temat.