Tomb Raider

1small.png
 

"Länsa gravarna och hitta skatten!"

 

Tomb Raider

Bege dig in i de mörka grottorna med Lara Craft!

Detta välkända spel har nu tagit sig in i spelautomat-världen och har visat sig vara populär bland spelarna. Du kan följa Lara Crofts äventyr när hon letar efter skatter och du kan aktivera många bonusar på vägen. Med fem hjul finns det många sätt att vinna och du kan få tillgång till många bonusar och gratisbets genom att landa på rätt symboler.

Hur du spelar spelautomaten Tomb Raider

Designen är ganska simpel, vilket gör det enkelt för spelare. I det vänstra nedre hörnet har du vinsttabellen, vilken visar vad du behöver göra för att vinna och vad allt är värt. Här kan du se allt som har med spelet att göra, inklusive gratisbets, bonusar och vad varje symbol är värd.

Du kan redigera linjerna och mynten och därför varje bets värde innan du snurrar, och de kan ändras när du vill. För att snurra klickar du på knappen i högra hörnet. Den presenteras klart och tydligt, så när du är redo och nöjd med alla inställningar är det bara att snurra.

Gratissnurr & bonusar

Tomb Raider ger spelare chansen att vinna gratissnurr och därför öka potentiella vinster. Allt du behöver göra är att få tre eller fler scatter-symboler, vilket ger dig tillträde till bonusspelet för gratissnurr där du får hela tio stycken.

Under dessa gratissnurr tripplas alla dina vinster! Dessutom kan du fortfarande aktivera fler gratissnurr medan du använder dem. Ett annat sätt att öka dina vinster är genom bonusspelet. Tre idolsymboler på en linjer aktiverar bonusspelet Tomb, där du väljer bland olika objekt för att slumpmässigt vinna priser beroende på vad som är bakom varje låda. Detta läggs sen till din totala pot.

Tomb Raider är den perfekta spelautomaten för äventyrslystna spelare  

Tomb Raider är en extremt bra spelautomat. Den ger spelare chansen att vinna via många bra bonusar och gratisbet-funktioner som konstant lockar till sig nya spelare. Spelet är enkelt att använda och har en tydlig vinsttabell som förklarar allt det du behöver veta för att vinna.

Spelautomaten ger spelaren kontroll, vilket innebär att du kan ändra varje insats och justera den beroende på hur det går med dina snurr. Grafiken passar temat perfekt, även om den är aningen begränsad. Den följer dock temat och kommer således locka till sig alla som gillar Tomb Raider.

Spelaren får se många av karaktärerna som symboler, framförallt Lara Croft, och med enkla och snabba snurr är spelaren ständigt underhållen – tillsammans skapar detta ett utmärkt spel.