South Park

netent-south-park-slot-release-date-confirmed-24092013.jpg
 

"Häng med Cartman, Kenny och gänget"

 

Skratta med galet roliga spelautomaten South Park!

Den briljanta animerade komediserien har tagit sig in i världen av spelautomater. Här hittar du 25 fixerade betlinjer på fem separata hjul med tre rader. Du har också chansen att vinna många gratissnurr och bonusspel som baseras på kända karaktärer från TV-serien. 

För att se vinsttabellen följer du länken som du enkelt hittar i spelet. Där ser du allt det som krävs för att vinna, från vanliga symboler till bonusfunktioner. Du kontrollerar hur mycket varje bet är värt genom att justera myntvärdet och autospelfunktionen låter dig luta dig tillbaka och slappna av och bara titta på medan snurren rullar på.

Bonusar

Det bästa med detta spel är alla bonusar som du kan aktivera. Cartman och Kenny har båda bonusspel som handlar om att hjälpa dem i olika situationer. Båda bonusspelen ger spelaren chansen att tjäna ihop en multiplikator och därmed öka sina vinster, och bonusspelen interagerar med spelaren vilket gör att du känner dig involverad i dina vinster.

Det finns gratissnurr som du kan samla på dig med Stans bonussnurr och Kyles bonussnurr, vilka kan aktiveras under spelets gång. När Stans snurr aktiveras kräks han på Wendy och skapar Sticky Wilds, vilka ökar dina vinstchanser. Kyles bonus ger dig tio gratissnurr. Faktumet att det finns så många bonusalternativ gör att denna spelautomat sticker ut – South Park ger dig många chanser att vinna.

Grafik

Som du förstår med tanke på bonusspelen är de fyra killarna som är så populära i South Park alla djupt involverade i spelautomaten. Dessutom får du en rolig introvideo med karaktärerna, vilket kommer locka de som gillar TV-serien, och är helt klart något positivt i denna spelautomat. Grafiken i spelautomaten är dock aningen begränsad.

Slutsats

Spelautomaten South Park är här och har mycket av det som gör att många kommer uppskatta dess intåg. Med sina bonusspel får spelare chansen att interagera med spelet, vilket tillsammans med multiplikatorer och gratissnurr gör det till en spännande upplevelse. Bonusfunktionerna är lätta att använda och är självförklarande när det kommer till att justera varje bet, vilket är viktigt eftersom det innebär att spelaren aldrig behöver känna sig förvirrad.

Sammantaget är det en stabil spelautomat som kommer uppskattas av de många fans som TV-serien samlat på sig under dess många år. För spelare som inte tittat på serien finns det fortfarande mycket att ta del