Hitman

hitman91.jpg
 

"Smyg din väg till en jackpot!"

 

Hitman

Hur du spelar spelautomaten Hitman!

Denna spelautomat är baserad på konsolspelet som lät spelarna uppleva livet av en yrkesmördare och har slagit ner som en bomb i spelbranschen. Spelet innehåller mängder av bonusfunktioner och gratissnurr samt fantastisk grafik som passar spelets tema perfekt vilket garanterar att du kommer bli underhållen.

Hitman är en 15-pay line spelautomat med fem hjul där spelaren har möjligheten att justera alla bets värde och den mängd linjer som spelas innan varje snurr. För att se vinsttabellen klickar du på länken i det vänstra nedre hörnet, vilket gör att du får se vad alla kombinationer är värda samt får en guide över bonusfunktionerna.

Fullpackat med bonusfunktioner

Hitman ger spelare chansen att vinna två bonusspel med kontraktbonus som ger möjligheten att vinna 270,000 mynt. För att kvalificera sig måste bonusikonen hamna på hjul 3, 4 och 5. Spelaren måste välja ett mål att döda tillsammans med ett dolt tillagt värde, och alla vinster blir sen multiplicerade.

Den andra bonusen är Insignia-bonusen, vilken kräver en symbol på de första tre hjulen, där spelaren kan vinna 6,000 mynt. För att se vad det är värt måste spelare klicka på en av de tre symbolerna som var och en döljer ett gömt värde under symbolen – sen blir de belönade med det de valde. Om bonusalternativen inte räcker till finns det tre arton-symboler som kan sätta igång gratisbets, vilka kan dubbla varje snurr och därmed ger dig ännu fler sätt att höja dina potentiella vinster.

Intensiv grafik skapar en dödlig spelupplevelse

Det kanske mest imponerande med denna app är grafiken. Oavsett om det är knivar eller olika slags vapen så passar alla symboler in i den mörka värld som Hitman lever i, och hur den onda brottsligheten har tagit över. Symbolerna passar perfekt till temat och hjälper till att göra detta till en minnesvärd spelautomat.

Slutsats

Hitman är en spelautomat som kommer locka spelare i alla åldrar. Spelet har fantastisk grafik som följer originalet slaviskt, och det är enkelt att bli insatt i handlingen.

Det finns många sätt att få bonusar och gratisbets, vilket är ännu en sak som kommer locka kunder. Designen är simpel och effektiv och spelare kan hela tiden klart och tydligt se vad de behöver göra och hur de ska göra det. Spelarna kan hela tiden kontrollera allt innan de lägger ett bet.

Hitman är en väldigt effektiv spelautomat som absolut kommer locka en specifik publik, och förhoppningsvis kan du träffa de vinnande symbolerna medan du spelar.