Guns N' Roses

guns-n-roses-video-slots-printscreen.jpg
 

"Rocka jackpotten av denna spelautomaten"

 

Guns N Roses

Spelautomaten Guns N Roses är en spelautomat som har allt. Den är inspirerad av det kända bandet, och du kan till och med lyssna på deras klassiker medan du spelar och tittar på medan hjulen snurrar förbi! Lägg på det till gratissnurr och bonusar så är det lätt att förstå varför denna spelautomat är så populär.

Hur du spelar spelautomaten Guns N Roses

Efter att ha kollat på introt som innehåller nostalgiska videos och bilder så kan du ändra och justera varje snurrs värde med kontrollerna längst ner. Efter att du valt din favoritlåt kan du kolla in vinsttabellen som finns under ‘i’-ikonen, vilket beskriver för dig vad alla symboler är värda och hur du kan vinna.

En annan bra funktion är autospelalternativet, vilket låter dig luta dig tillbaka och slappna av medan spelet snurrar på av sig självt. Givetvis kan du närsomhelst stanna spelet, om du vill göra några förändringar. Allt är klart och tydligt, vilket gör att spelaren alltid vet vad den ska göra.

Bonusar och gratissnurr på Guns N Roses

Det finns många olika sätt som du kan dra nytta av detta spels generositet, exempelvis genom att aktivera gratissnurr och bonusar. För att kvalificera sig för Encore-gratissnurren behöver du en bandmedlem med en wild-symbol. Encore-gratissnurren ger spelaren tio gratissnurr, vilket gör att det finns många chanser att öka på sina vinster.

Förutom detta finns även bonusspelet Crowd-Pleaser där spelaren kan interagera med spelet och ta sig fram över olika nivåer, och mynten ökar ju mer du tar dig framåt. En annan funktion som kan hjälpa spelaren öka sina vinster är solo-multiplikatorn vilken kan öka vinster på ett snurr med upp till tio gånger originalsumman. Sist men inte minst finns även legend-snurr som slumpmässigt aktiveras och som belönar spelaren med wild-hjul.

Grafik och ljud

Som nämnts ovan kan du välja en av fem klassiska låtar från det ikoniska bandet att lyssna på medan du spelar spelet, vilket är en ganska cool funktion bland spelautomater! Dessutom är grafiken lika imponerande. Vanliga symboler blandas med rosor, vilket gör det klart och tydligt redan från början vad det är för spelautomat du spelar på, och självklart finns det symboler på bandmedlemmarna!

En rockig spelautomat för de som både gillar och inte gillar bandet!

Guns N Roses är en briljant spelautomat, både vad gäller utseende och hur effektiv den är. Det finns många sätt att vinna och mängder av bonusalternativ, vilket gör att man inte blir förvånad över hur många spelare som lockas till just denna spelautomat.

Spelautomaten är enkel att navigera och autospel är en bra funktion som en hel del av konkurrenterna inte har.