Hall of Gods

hallofgodsslotlogo-330x220.jpg
 

"Hall of Gods"

 

Grafik

Det första man märker när man kommer in på Hall of Gods är den fantastiska grafik som sidan erbjuder. Det är genast uppenbart att det här är en spelautomat som inte som alla andra spelautomater, vilka ibland kan vara lite tråkiga. Alla olika karaktärer och gudar visar sig på skärmen och drar genast till sig din uppmärksamhet på ett sätt som får dig att vilja klicka på snurrknappen för att försöka vinna megajackpotten, vilken visar sig högst upp på skärmen och som bara väntar på att vinnas. Det här är en femhjulig, trerads videoslot som förutom sin fantastiska grafik även ger dig chansen att vinna stora summor pengar om du lyckas träffa rätt när du snurrar på hjulen.

Bonusar

Något av det bästa med denna spelautomat är onekligen bonusfunktionerna som kommer med ett lyckat snurr. Tre bonussymboler aktiverar bonusspelet och ger dig därmed chansen att vinna en av jackpottarna. Bonusspelet är i sig en spännande upplevelse där du får använda dig av Tors hammare för att slå sönder en massa lådor där du hoppas hitta tre matchande symboler som kan resultera i en vinst – och förhoppningsvis en stor sådan. Förutom bonusspelet kan spelaren också vinna gratissnurr där du kan vinna precis lika mycket som med vanliga snurr. Om du får tre eller fler scatter-symboler så får du gratissnurr och ju fler symboler du får ju fler snurr får du. För att göra det ännu bättre för dig så ligger multiplikatorn på 3x under gratissnurren, vilket innebär att du kan vinna stort om du drar nytta av dina gratissnurr!

Hur det fungerar

Självklart är spelet kul även utan bonusfunktionerna och gratissnurren, men dessa ger dig den där extra chansen att vinna, vilket gör att man fortsätter att känna sig engagerad i spelet. Vinsttabellen längst ner på skärmen visar klart och tydligt hur du kan vinna och hur du kan addera fina summor pengar till ditt saldo, nämligen genom att samla tre till fem av samma karaktärer. Spelet är enkelt att använda och simpelt att navigera. Oavsett vad för slags spel det handlar om så vill man aldrig bli lämnad i osäkerhet när man satsar sina egna pengar. I detta spel finns det tydliga anvisningar och du har hela tiden kontroll över insatserna. Du kan höja betlinjen om du vill ha snabb och direkt underhållning, eller dra ner den om du vill spela under en längre period. Oavsett vilket har du kontroll över ditt öde, vilket är viktigt i ett spel som detta.

Slutsats

Denna spelautomat låter spelaren komma öga mot öga med nordisk mytologi och är väldigt imponerande i allt den gör. Karaktärerna och grafiken gör att det hela tiden känns intressant och de många gratissnurren och bonusarna gör att det hela tiden finns bra sätt att vinna. Hall of Gods kan helt enkelt hålla dig underhållen under en lång tid.