Frankenstein

franklogoblue.jpg
 

"Frankenstein Video Slot"

 

Spela Frankenstein med bonuspengar

Om du vill spela Frankenstein för bonuspengar kan du registrera dig hos NordicBet, där får du 100% matchning av din första insättning upp till 2000 kronor. Dessutom får du 10 gratissnurr på Devil's Delight, en annan mycket omtyckt slot från samma företag som ligger bakom slotten Frankenstein. 

Frankenstein

Net Entertainments videoslotmaskin Frankenstein är baserad på Universal Studios klassiska film från 1931 och finns tillgänglig i NordicBet Casino. Här får vi återuppleva historien om den brilliante vetenskapsmannen Frankenstein vars önskan var att skapa liv. Du kommer uppleva glimrande grafik medan det kända monstret vaknar till liv och ger sig ut i världen. Slotten Frankensteins snygga och välgjorda grafik, skräckscener och hemska ljudeffekter kommer att hålla spänningen på topp varje gång du spelar denna slotmaskin hos NordicBet.

Slotmaskinen Frankenstein har 5 hjul och 20 betlinjer med en maximum bet på 1000kr. Den nya och unika funktionen i Frankenstein Slotmaskin är Linked WildsTM som är blixtrande wilds som expanderar till flera wilds och ger möjlighet till sjuka vinster när du spelar hos NordicBet. Det är rafflande att följa den elektriska processen!

När du uppnått Freespinläge så är du garanterad Fire Wild – Scatter Symbol i varje spin och även möjlighet att få upp till 5x vinstmultiplikator. Fire Wild förvandlar hjulen till ett rent inferno och ger dig chansen till riktiga monstervinster.

Frankenstein är en väldigt imponerande slotmaskin som kommer underhålla dig i obegränsad tid. Glöm inte att spana in de spännande klippen som visas precis innan du börjar spela hos NordicBet!

Kundservice

NordicBets supportavdelning svarar på e-post dygnet runt, alla dagar i veckan. Telefonsupport och hjälp via livechatt finns också tillgängligt, men under mer begränsade tider på dygnet.