Vinn upp till 1000 euros och Apple prylar med Unibet's Happy Holidays spelautomat

En hel del julerbjudanden pågår just nu och Unibet är en av dem som tagit del av det roliga och ger sina spelare chansen att vinna kontanter inför julen.

Unibet har släppt det sprillans nya spelet- Happy Holidays och för att fira releasen av spelet får du chansen att vinna 12 häftiga priser!

För att delta, behöver du endast spela på några av de utvalda spelautomaterna mellan måndag den 7:e december till och med söndag den 3:e januari. De utvalda spelautomaterna inkluderar Happy Holidays, Secret Santa, Santa's Wild Ride och Deck the Halls. För varje insättning av 250 euros på Happy Holidays automaten under kampanjtiden, registreras ditt namn 2 gånger i Happy Holidays utlottning, och för varje insättning av 250 euros satsat på vilket annat spel utav de utvalda, registreras du 1 gång i dragningen.

12 fantastiska dragningar kommer inträffa, från och med den 10:e December 2015 till och med den slutliga dragningen den 4:e januari 2016.

Happy Holidays spelautomaten har 243 olika sätt att vinna på, med en Frosty Feature där du vinner omdelbara kontanter för var av de 5 högst lönade symbolerna! Så denna spelautomat är definitivt värd att spana in.

För att läsa mer om Unibet, läs vår recension här, där du kan få all information du behöver innan du går med- från bonusar, till programfunktioner och till och med kundservice detaljer. Dra nytta ac dessa festliga spelautomater och erbjudanden med Unibet!