Jul hos Betsson Poker!

Spendera julen vid pokerborden och du har chansen att vinna en gratis bankrulle, varje månad under hela 2016! Ta del av Betssons spännande uppdrag och vinn priser samt biljetter till Betssons Reindeer-turneringar, med fantastiska priser och chansen att kvalificera till deras Santa-turnering. Med totala vinster värda €12 000 i Reindeer-turneringen och €9 000 i potten för Santa-turneringen, ser det sannerligen ut som en god jul hos Betsson i år!

Otroliga priser

Allt du behöver gör är att slutföra varje veckas enkla uppdrag för att kvalificera för Reindeer-turneringarna. Om du lyckas med uppdragen, vinner du omedelbara kontantpriser, gratisspinn och till och med turneringsbiljetter. Du kan följa din utveckling i pokerklienten, för att hålla koll på din framgång.

Ifall du lyckas slutföra de veckoenliga uppdragen, har du chansen att visa vad du går för när du kvalificerat dig till Santa-turneringen och en gratis åktur nästa år. Inte nog med det, så tävlar du även om häftiga priser som bland annat ett PS4, iPhone 6, Apple TV och mycket, mycket mer. Observera att det endast finns 25 platser i Santa-turneringen, så ta dig över till Betsson och säkra din plats, nu! Santa-turneringen, är den stora turneringen, där var spelare som kvalificerat sig för tävlingen är garanterad gratispengar varje månad, hela 2016. Vad väntar du på?

Hur du vinner

Varje vecka släpps ett nytt uppdrag med priser att vinna, medan du tar dig vidare i tävlingen. Se tabellen nedan för att få reda på när uppdragen är tillgängliga och vilken dag du kan spela för Reindeer-turneringarna.

Uppdrag:

Dasher                                                   1-6 december
Dasher Reindeer-turneringen                7 december

Dancer                                                  7-13 december
Dancer Reindeer-turneringen               14 december

Prancer                                                14-20 december
Prancer Reindeer-turneringen             21 december

Vixen                                                   21-27 december
Vixen Reindeer-turneringen                28 december

Dessutom kan du, förutom att vinna din biljett till Reindeer-turneringen, även vinna gratisspinns och kontantpriser!

För att läsa vidare om de fantastiska priser som går att vinna i både Reindeer- och Santa-turneringarna, besök Betssons hemsida nu och ta din chans att vinna ett riktigt festligt pris! Om du ännu inte registrerat dig hos Betsson kan du läsa vår recension här för allt du behöver veta, innan du anmäler dig. Börja spela idag och fira en riktigt god jul med Betsson! Lycka till!