Cash Drops hos Unibet: Tomten delar ut €50,000

Julen verkar ha kommit tidigt i år hos Unibet, med fantastiska erbjudanden och kampanjer denna december och i år, med hjälp av tomten, delar de ut ett fantastiskt total av €50,000 i cash till deras bingospelare. Det ser ut som att det verkligen kommer att bli en god jul!

Cash-klapparna varierar i storlek och kommer delas slumpvist ut till aktiva bingospelare I början av ett spel mellan kl. 11-23 CET varje dag i ett utvalt rum. Med över 3000 cash drops under hela december, inklusive tre större drops värda €1,000 var, kommer du inte vilja missa en endaste dag!

Så fungerar det:

 1.  Varje dag slumpas cash-priser ut till en aktiv bingospelare i början av varje spel.
   
 2. För att kvalificera för utlottningen måste du spela 3 bingorundor i sträck i Unibets speciella vinterrum, inklusive spelet där cash-droppen sker.

  Till exempel: Tomtens Cash Drop börjar kring 11.00 CET, vilket innebär att du måste ha spelar 2 rundor innan dess och sedan delta i det följande spelet där priset kommer släppas för din chans att vinna.
   

 3. Den lyckosamme vinnaren kommer presenteras i vinterrummet i samband med varje cash drop.
   
 4. Priset krediteras direkt efter att det vunnits.

Så bege dig över till Unibet för ett par rundor bingo i deras festliga vinterrum och ta din chans att vinna fantastiska priser och kontanter! Du har lite att förlora och en hel del att vinna, precis i tid för julen!

Om du ännu inte registrerat dig hos Unibet kan du läsa vår recension här, för att få reda på allt du behöver veta innan du anmäler dig och börjar spela. Så varför dröja, ta dig över till Unibet nu och testa din tur!

Som alltid önskar vi dig lycka till!